Poszukuję opisu bezpieczników O2
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Poszukuję opisu bezpieczników O2
Jak w temacie poszukuję opisu bezpieczników co znajdują sie obok kierowcy. Posiadma O2 2005r silnik 2L 140KM.Załączone plikiElektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
-
-
Dzięki czekam. Bo teraz to sie tylko mogę domyślac co do czego.Bo jak patrze z opisem to brakuje mi parę bezp. np.33,34Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
Duńskie i polskie obrazki są takie same :szeroki_usmiechZamieszczone przez picia136mam ale po duńsku
nie znam tego języka
Komentarz
-
Oki dzięki.A powiedz nie mam tego w opisie bezp 34 teżjest do foteli czy tylko 37??Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
Oki dzięki.A powiedz nie mam tego w opisie bezp 34 teżjest do foteli czy tylko 37??Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
-
Dzieki. Ale nie ma opisy bezp 34
bo ja mam rysunek ze ogrzewanie fotela
Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
SC46 (5A) - zasilanie klimatronika dla podgrzewanych foteli (podgrzewane dysze spryskiwaczy)
SC37 (30A) - zasilanie podgrzewania foteli
SC38 (30A) - zasilanie podgrzewania kanapy (po 2007)
to na pewno
natomiast z Elsy wynika, że:
SC34 jest wolny, ale po 2007 odpowiada za sterownik centralny układu komfortowego, sterownik drzwiowy tylny lewy i tylny prawy – podnośniki szyb->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
No to z tego rysunku co dałem na początku wynika co innego z bezp 34Elektronika,SSWiN,CCTV,Informatyka,Akwarystyka
Komentarz
-
Nie mam książki w aucie, a padło mi podświetlenie tablicy, który to będzie bezpiecznik, bo z tych piktogramów jakoś nie rozkminiam
obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
georgg, gdyby chodziło o O1 to by się nadało :diabelski_usmiechobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
mamaj12 w moim poscie masz link do instrukcji w pdf-ie.
Komentarz
-
gradek, widziałem post, ale chomik chce złotówek
georgg, dzięki, w międzyczasie też znalazłem instrukcję O2FL. Przeczytałem rozpiskę już ze 3 razy i za cholerę nie widzę, który bezpiecznik ma odpowiadać za oświetlenie tablicy rejestracyjnej.
Będę musiał organoleptycznie przyjrzeć się każdemu jednemu.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz

Komentarz